Lucky Fonz lll in de Harmonie Edam

  Nieuws
Lucky Fonz. (Foto: aangeleverd)
Lucky Fonz. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

EDAM - Lucky Fonz III staat 18 oktober in de Harmonie in Edam. Aanvang 21.00 uur. Kaarten kosten 10 euro via de website www.harmonie-edam.nl. Na de successen van zijn album 'In je Nakie', de theatershow 'Superlekker' (volgens De Volkskrant ‘inderdaad superlekker’, ****) en vele festivals wordt het weer tijd voor een aantal try out shows langs de Nederlandse poppodia om de nieuwe songs uit te proberen en de oude te doen herleven. De live-shows van Lucky Fonz IIII zijn berucht om hun unieke combinatie van humor, diepgang en ontroering
Lucky Fonz III heeft de afgelopen jaren een bijzondere plek verworven in het cultureel landschap. Als singer-songwriter maakte hij zes albums, met daarop geliefde hits als ‘Ik heb een meisje', 'Jongens' en 'Linde met een E'. Als live-performer veroverde Lucky festivals als Lowlands en Pinkpop, maar ook het cabaretpubliek met zijn theatershows. Ook op tv maakte hij furore; onder andere als muziekkenner bij programma's als DWDD en Pauw, deelnemer van De Slimste Mens én deskundige op het gebied van psychische stoornissen.
Als schrijver publiceerde Lucky Fonz III diverse columns, gedichten en korte verhalen. Daarnaast schreef hij het Engelstalig libretto voor de liedcyclus 'The Secret Diary of Nora Plain', door The New York Times omschreven als 'a haunting cycle about privacy, surveillance and erotic obsession'.
Momenteel werkt Lucky aan zijn derde Nederlandstalig album met daarop onder andere live-favorieten als 'Machteloos' en 'App me'. Dit album zal ook weer op het label Top-Notch uit gaat komen. De precieze release datum is nog niet bekend gemaakt.

Meer berichten