Zeevangsfanfare viert 50-jarig bestaan

  Nieuws
De Zeevangsfanfare bestaat 50 jaar. (Foto: aangeleverd)
De Zeevangsfanfare bestaat 50 jaar. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

REGIO - De Zeevangsfanfare bestaat 50 jaar. 24 november wordt een jubileumconcert gegeven in samenwerking met Musical Popkoor Broadway uit Hoorn. Het jubileumconcert wordt gegeven in MFA De Groote Molen, te vinden aan de Seevancksweg 93 in Oosthuizen. Aanvang: 20.00 uur.

Tien jaar geleden was Broadway ook van de partij en die samenwerking is toen goed bevallen. De combinatie van fanfare met een groot koor als Broadway leidt tot een prachtige muzikale balans. Natuurlijk zijn niet alle nummers geschikt om samen uit te voeren maar de beide dirigenten zijn er in geslaagd een evenwichtig programma samen te stellen.
"We hebben hier en daar onze arrangementen aangepast op deze unieke samenwerking van een fanfare en een groot koor. We zien nu al uit naar de gezamenlijke repetities en het optreden, het belooft weer een groot feest te worden", aldus beide muzikale leiders, Arie Willem Schouten van Zeevangsfanfare en Patrice van Opstal van Broadway.
Het belooft een prachtige avond te worden met veel herkenbare musical en popnummers: Van Kensington tot Michael Jackson, Van WestSide Story tot Soldaat van Oranje.
Voor informatie en kaartverkoop zie de website www.zeevangsfanfare.nl of www.broadwayhoorn.nl.

Meer berichten