Peuterparty bieb Volendam

  Nieuws
Gezellige peuterparty in de bieb. (Foto: aangeleverd)
Gezellige peuterparty in de bieb. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

VOLENDAM - In november zijn er in de Bibliotheek Volendam weer een aantal leuke activiteiten voor jonge kinderen en hun ouders rond prentenboeken, taalspelletjes en muziek. Onderzoek wijst uit dat jonge kinderen die regelmatig zijn voorgelezen een grotere woordenschat bezitten en leesplezier en taalvaardigheid ontwikkelen. En niet alleen voorlezen maar ook liedjes zingen, muziek maken en bezig zijn met boekjes dragen bij aan een taalrijke omgeving.
Iedere eerste zaterdag van de maand kunnen kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar spelenderwijs taal ontdekken onder leiding van juf Maren (van de Hummelhoek) en juf Wendy (van de Kennedyschool).
Tijdens de Peuterparty wordt er voorgelezen uit een prentenboek en daarna gebeurt er van alles rond een thema of een verhaal. Niet alleen luisteren maar ook plaatjes kijken, spelletjes doen en praten en zingen. Plezier staat voorop en de rest komt van zelf!
De eerstvolgende Peuterparty Volendam is op zaterdag 3 november van 10.15 – 11.15 uur in de Bibliotheek aan de Foksiastraat 10 in Volendam. Toegang is vrij!

Meer berichten