Edamse Pauline gaat deuren langs om complimenten uit te delen - 'Een bos bloemen verwelkt maar een welgemeend com

  Nieuws
Pauline op ten  BergTeunissen in haar outfit die ze draagt tijdens haar complimentenservice aan huis. (Foto: Piet Blaauw)
Pauline op ten BergTeunissen in haar outfit die ze draagt tijdens haar complimentenservice aan huis. (Foto: Piet Blaauw) (rodi.nl)

EDAM - De Edamse Pauline op ten Berg -Theunissen houdt ervan om complimenten uit te delen. Ze vindt het zelfs zo belangrijk en leuk dat ze er haar beroep van heeft gemaakt. "Mensen geven elkaar tegenwoordig veel te weinig complimenten. Terwijl het zo fijn is om te horen dat je gewaardeerd wordt. Ik kom dan ook graag persoonlijk langs om mensen een welgemeend compliment te maken!"
Pauline belt niet willekeurig aan bij mensen om complimenten te strooien. "Ik heb mijn eigen complimentenservice (Pauline's complimentenservice), zoals ik dat noem. Ik word ingehuurd door mensen die bijvoorbeeld ontzettend blij zijn met de hulp die ze hebben gehad van een ander, in welke vorm dan ook."

'Het raakt mensen echt '

"Het raakt mensen echt als ik aan de deur kom om ze een compliment te geven. Het is ontzettend fijn om dat te doen. Iedereen vindt het fijn om te horen dat hij of zij gewaardeerd wordt als mens. Ik zeg wel eens: 'een bosje bloemen verwelkt na een week, en een doos chocolade is vaak snel op, maar een welgemeend compliment blijft!"'
Knalrode outfit

Pauline komt uit de theaterwereld en geeft tevens clownslessen aan kinderen op de basisschool. Als ze aan de deur komt met haar complimentenservice verschijnt ze in vol ornaat dat betekent met knalrode, outfit, inclusief knalrood tasje en welgemeende, lieve, bemoedigende woorden.
Feestdagen

Wil je met de feestdagen dus eens een ander cadeau geven dan anders? Vraag dan naar de complimentenservice van Pauline-onderdeel van Slabak Theaterr. Meer info via www.slabaktheater.nl en via info@slabaktheater.nl.

Meer berichten