Expositie Dierdorp bij Meerwijk Bibliotheek Edam

  Nieuws

EDAM - Chris Dierdorp (Amsterdam, 1973) is autodidact. Hij heeft diverse cursussen gevolgd binnen en buiten de psychiatrie. Zijn werk is origineel, kleurrijk en divers. Dit is zijn tweede expositie in de Meerwijk Bibliotheek. "Door te schilderen geef ik mijn leven een doel."
Dierdorp heeft het tweejarige Coachingsatelier KunstWerkt! gevolgd, een samenwerkingsverband tussen Cultuurhuis Wherelant en Reakt. Zijn doel was: zelfstandig beeldend kunstenaar worden. En om met zijn kennis en vaardigheden waardering te oogsten en zijn zelfvertrouwen te laten groeien. Dat dit hem goed lukt, kunt u zien in de expositie in de bibliotheek. Hij laat hier vooral recent werk zien. Dit zijn olieverfschilderijen waarin hij op geheel eigen wijze moderne variaties maakt op oude meesters.
Tevens vindt hij het van belang dat GGZ-kunstenaars de waardering krijgen die ze verdienen. Door samen te werken met andere kunstenaars en door zichzelf verder te professionaliseren hoopt hij de GGZ-kunst binnen Waterland naar een hoger plan te brengen. Alle werken van de expositie zijn te koop. Hij werkt ook in opdracht. Als u interesse hebt kunt u contact met zijn kunstenaarscoach, Fleur Bolink: f.bolink@reakt.nl. Tel: 06-12875937.
Contactgegevens Meerwijk Bibliotheekl, Dijkgraaf Poschlaan 8, Edam. Tel: 0299-368080. Mail naar info@bibliotheekwaterland.nl . Maandag t/m vrijdag 09.00 tot 17:00 uur. Zaterdag 11:00 - 14:00 uur. Zondag is de bieb gesloten.

Meer berichten