Speeltuin Kindervreugde.
Speeltuin Kindervreugde. ((Foto: aangeleverd))

Klimpiramide in speeltuin vervangen

ENKHUIZEN - Bij Speeltuinvereniging Kindervreugde in Enkhuizen zijn ze er weer helemaal klaar voor! Zaterdag 30 maart vanaf 13.00 uur is een ieder van harte welkom bij de opening van de speeltuin. Afgelopen winter is er wederom veel geïnvesteerd in de speeltuin.

Kindervreugde trakteert met de opening op koffie met gebak van Harrie Kort. Er zijn namelijk genoeg redenen voor een feestje. De klimpiramide is vervangen en voorzien van valdempende ondergrond. Deze investeringen waren mogelijk door de inkomsten uit het Taarten-Tuinfeest en het Rabobank Coöperatiefonds. Daarnaast zijn diverse valdempende ondergronden vervangen met dank aan de Stichting de Steunmast. Het toestel staat er weer prachtig bij en kan weer 20 jaar vooruit.

Formele opening

De formele opening van de speeltuin wordt om 13.30 uur verricht door Alette Fit van het Rabobank Coöperatiefonds. Zij neemt de klimpiramide in gebruik waarna alle kinderen naar hartenlust het toestel kunnen bestormen. De toegang is gratis! Ook nieuw dit jaar is dat het bestuur heeft besloten om het rookbeleid in te speeltuin te wijzigen. Vorig jaar werd het roken al ontmoedigd maar vanaf aankomend seizoen is roken niet langer toegestaan.

Komt allen op zaterdag 30 maart aanstaande vanaf 13.00 uur aan de Wagenaarstraat!

Meer berichten