Burgemeester bij zwerfboekenstation.
Burgemeester bij zwerfboekenstation. ((Foto: aangeleverd))

Burgemeester vult Zwerfboekenstation

ENKHUIZEN - Burgemeester Van Zuijlen leverde onlangs een doos boeken af bij IJsselzand, het Huis van de Buurt. Speciaal voor het nieuwe Zwerfboekenstation in de hal van IJsselzand, waar iedereen gratis een boek mag meenemen of brengen. De tieners van het Tienerhonk IJsselzand hielpen de burgemeester maar al te graag met het uitladen van zijn auto.

De grote boekenkast is gemaakt door vrijwilliger Harry Koomen en staat al sinds februari van dit jaar in IJsselzand aan de Anjerstraat. Lonneke den Hartog, vrijwilliger van IJsselzand en initiatiefnemer van het Zwerfboekenstation: "De kast staat vol met boeken. Er is voor iedereen wat wils. Thrillers, romans, studie-, kinder-, Engelse-, prenten- , fantasie- en creatieve boeken. Als je het boek uit heb, kun je hem terugbrengen naar het Zwerfboekenstation, maar doorgeven aan iemand anders mag natuurlijk ook."

Thuis ook boeken in het bezit waar niets mee wordt gedaan? Breng ze dan naar IJsselzand voor in het Zwerfboekenstation. Ze moeten wel heel en schoon zijn, zodat iemand anders er ook nog plezier van heeft. Voor vragen, mail met Lonneke den Hartog naar lonathome@hotmail.com.

Meer berichten