Gumbeaux.
Gumbeaux. ((Foto: aangeleverd))

Mardi Gras in de jazzclub Enkhuizen

ENKHUIZEN - De jazzformatie Gumbeaux treedt zondag 14 april op in de jazzclub Enkhuizen. Mardi Gras! Parades en second lines op straat, barbecue in de zon way down under in de geboorteplaats van blues, jazz en funk. Kortom: New Orleans.

Helaas is 'Nola' ver weg en het carnaval is alweer voorbij, maar gelukkig is het beste alternatief geboekt voor een swingende jazz-middag in Sgt. Pepper's Jazzclub. Na het opbouwen van een enorme live-reputatie op het roemruchte Amsterdamse festijn 'Gumbo Night' en jarenlange ervaring bij het begeleiden van artiesten als Kris Berry, Ruben Hein en Michelle David, zijn de muzikale meesterkoks van vanmiddag nu klaar om hun eigen unieke staaltje Gumbo en Rhythm & Blues te koken. 'Who dat?' Dat is Gumbeaux, de reisleiders naar een permanent Mardi Gras!

Gold Card

Plaats van handeling: het Peperhuis in Enkhuizen, Wierdijk 12. De zaal is open om 13.30 uur. Het concert start om 14.00 uur. De toegang is € 7,- voor donateurs en € 12,= voor anderen. Het is zeer voordelig om donateur te worden. Kosten zijn € 17,- per persoon, inwonend gezinslid is € 8,- Kinderen tot twaalf jaar gratis, tieners tot 18 jaar 2,50. Ook is het zeer aantrekkelijk om een Gold Card aan te schaffen. Voor meer informatie www.sgtpeppersjazzclub.nl

Meer berichten