Overhandiging eerste exemplaar.
Overhandiging eerste exemplaar. ((Foto: aangeleverd))

Uitreiking magazine met een gouden randje!

ENKHUIZEN - In alle vroegte was vorige week maandagochtend een vrachtwagen met duizenden gloednieuwe Enkhuizen Boeit 2019's onderweg naar Enkhuizen. Rond 11.00 uur kon TPE-voorzitter Eugene Kramer het eerste exemplaar overhandigen aan Jeroen Mulder, directeur van de Compagnieshaven. De grootste jachthaven van Enkhuizen bestaat dit jaar een halve eeuw en viert dus haar gouden jubileum.

Mulder en zijn collega's reageerden enthousiast op de nieuwe Enkhuizen Boeit die dit jaar letterlijk een gouden randje heeft gekregen vanwege het themajaar Gouden Eeuw. Het jaarlijkse magazine staat weer boordevol informatie over evenementen, historie en bezienswaardigheden in Enkhuizen en omgeving. Ook de havens, horeca en winkels komen uitgebreid aan bod. In de leuke winkeltjesroute is een nieuw 'drie-haringen-icoon' toegevoegd bij de adressen waar men terecht kan voor specialiteiten uit Enkhuizen. Ook nieuw is de regiokaart, inclusief tips voor eten en drinken, overnachten en zien en doen. Ook is in Enkhuizen Boeit 2019 alles te lezen over uitstapjes met kinderen, groepsarrangementen, fietsen en wandelen en de regio. En uiteraard is er weer een evenementenkalender, adressenlijst en stadsplattegrond toegevoegd.

Gratis exemplaar

De verspreiding is volop gaande. Vanaf heden kan iedereen een gratis exemplaar ophalen bij VVV Enkhuizen e.o. (de winkel is weer dagelijks geopend) en verder is het magazine binnenkort verkrijgbaar bij horeca, (jacht-)havens, winkeliers, musea, accommodaties en gemeentehuizen in de regio.

Toeristisch Platform Enkhuizen

Enkhuizen Boeit wordt in opdracht van Toeristisch Platform Enkhuizen geproduceerd door VVV Enkhuizen e.o.. De coördinatie, advertentieverkoop en eindredactie is verzorgd door Marianne de Zwart (VVV Enkhuizen e.o.), Nina Reus (Impression Creatieve Communicatie) tekende voor het ontwerp. De fotografie in deze editie is verzorgd door Fischer Fotografie (coverfoto), Henk Visser Fotografie, René Postel, Eric van Lokven, Beata Wojtkiewicz , Christian Lochner, Madelon Dielen, Het Coffy-Huys, Onder de Wester, De Graaff van Enckhuysen, Holland Sail en VVV Enkhuizen e.o..

Meer berichten