Welwonen organiseert vrijmarkt Koperwiekplein

ENKHUIZEN – Aan de oproep van wethouder Luyckx heeft het welzijnswerk van Welwonen gehoor gegeven. De vrijmarkt, zoals al jaar en dag georganiseerd door de Oranjevereniging, wordt dit jaar mogelijk gemaakt door het welzijnswerk van Welwonen. De markt op het Koperwiekplein en het plein van de Bonte Veer start zaterdag 27 april om 07.00 uur en duurt tot 13.00 uur.

Aan de opzet van de vrijmarkt verandert verder niets. Bewoners kunnen 's ochtends vroeg een plekje uitkiezen voor de verkoop van hun spullen. Op het Bonte Veer plein staat een container om na afloop de spullen te deponeren die niet verkocht zijn en niet meer mee naar huis gaan. De BOA's zien erop toe dat na 13.00 uur de stoepen en wegen worden vrijgemaakt voor normaal wegverkeer. Om 14.00 uur komt er een veegwagen van de gemeente Enkhuizen die het gebied weer helemaal netjes maakt.

Wijkcentrum en eetcafé de Bonte Veer is vanaf 8.00 uur open. Margreet Loots, bedrijfsleider en welzijnswerker: "Iedereen is in de Bonte Veer van harte welkom om iets te komen drinken. We verkopen ook iets lekkers bij de koffie of de thee."

Bij vragen over de vrijmarkt kan contact worden opgenomen met Kees Kramer via e-mail kk@welwonen.nu.

Meer berichten