Overhandiging basgitaar door Robin Dielen aan Menno Bruin. Gift van basgitarist Michel Dielen aan de RSG Enkhuizen. Op de foto:Eugene Kramer: directeur RSGGeert Mos: Raad van toezichtNick Broersen: conrector VMBOMenno Bruin: muziek docentRobin Dielen: overhandigt gitaar uit naam van zijn vader Michel DielenTessa Roosendaal: leerling en singer songwriterYuri Willinck: leerling en Freestyle rapper.
Overhandiging basgitaar door Robin Dielen aan Menno Bruin. Gift van basgitarist Michel Dielen aan de RSG Enkhuizen. Op de foto:Eugene Kramer: directeur RSGGeert Mos: Raad van toezichtNick Broersen: conrector VMBOMenno Bruin: muziek docentRobin Dielen: overhandigt gitaar uit naam van zijn vader Michel DielenTessa Roosendaal: leerling en singer songwriterYuri Willinck: leerling en Freestyle rapper. ((Foto: MADELON DIELEN))

Ouders Robin schenken basgitaar aan RSG

ENKHUIZEN - Na het bijwonen van het jaarlijkse RSG on Stage concert vond Michel Dielen, vader van Robin die in het RSG koor zingt, dat het tijd werd dat er een basgitaar in het muzieklokaal bij moest komen.

Michel, zelf vervend basgitarist en liefhebber van de basgitaar, miste dat prachtige instrument bij de uitvoeringen van de leerlingen. Vervolgens sprak hij muziekdocent Menno Bruin aan en bood de RSG een splinternieuwe mooie rode Squire Jazz Basgitaar aan. De RSG is erg dankbaar voor deze schenking en Bruin heeft beloofd dat er veel meer aandacht, tijdens de muzieklessen, aan de basgitaar gegeven wordt.

Meer berichten