Het contract wordt getekend door trainer Jurgen Roozendal, bestuurslid voetbalzaken Tim Rood en voorzitter Klaas Kruk. 
Het contract wordt getekend door trainer Jurgen Roozendal, bestuurslid voetbalzaken Tim Rood en voorzitter Klaas Kruk.  ((Foto: Gerard van Zwol))

Jurgen Roozendal hoofdtrainer Dindua

ENKHUIZEN - Nadat vv Dindua in februari van dit jaar er al in slaagde met Peeters bedrijfswagens een hoofdsponsor aan te trekken, kon de Enkhuizer vierdeklasser deze week Jurgen Roozendal als hoofdtrainer presenteren voor het seizoen 2019-2020.

Zowel met Peeters Bedrijfswagens als met Jurgen Roozendal gaat Dindua samenwerken met partners die als doel hebben de club naar een hoger niveau te tillen. Voor Jurgen is dit zijn eerste aanstelling als hoofdtrainer. Als speler is hij onder andere actief geweest bij Hollandia, AZ, TOP Oss en Zwaluwen '30. Na het behalen van zijn trainerslicentie heeft hij het tweede elftal van ZOB onder zijn hoede gehad, waarna hij nu de overstap maakt naar de selectie van vv Dindua. Het bestuur is blij met een jonge trainer, voor wie het een uitdaging moet zijn om van de zeer jonge selectie een stabiel team, dat zich in de toekomst kan gaan mengen in de strijd om de bovenste plaatsen.

Meer berichten