Thuiskomen in restaurant de Egelantier

WIJDENES - Restaurant de Egelantier aan het Wuiver 32 in Wijdenes is geïnspireerd door de Franse keuken met heerlijke, pure, volle en mooie smaken, maar ook uit de omringende landen halen zij hun inspiratie.

Restaurant de Egelantier, geboren uit liefde voor het vak en de liefde voor elkaar. Vol van passie en aandacht, een absolute uitblinker in aanbod. U geniet bij ons van een heerlijk diner rond de gezellige haard en op zaterdag- en zondagmiddag vanaf 14.00 uur van de kleine kaart, het borreluurtje vanaf 2 personen bestaande uit een borrelplank inclusief 2 consumpties per persoon of gewoon van een lekker kopje koffie met huisgemaakte appeltaart. Bij mooi weer buiten op ons zonnige terras, waant u zich even in Frankrijk puur genieten...

Wij leggen u graag in de watten, loopt het water u ondertussen al in de mond? Bekijk onze menukaart voor ons aanbod. Restaurant de Egelantier eerlijk, puur, altijd vers en volop variatie. Laat u verwennen en vooral verrassen op ons mooie zonneterras waar u uitkijkt op een typische West Friese stolpboerderij een omgeving dat levensgenieters samenbrengt bij restaurant de Egelantier.

Meer berichten