Ook dit jaar staat een bridgedrive voor het goede doel op het programma en wordt er gefietst voor KIKA.
Ook dit jaar staat een bridgedrive voor het goede doel op het programma en wordt er gefietst voor KIKA. ((Foto: aangeleverd))

'Gezelligheid Troef' kaart voor KIKA


VENHUIZEN - Bridgeclub 'Gezelligheid Troef' uit Venhuizen heeft al tweemaal een bridgedrive georganiseerd voor KIKA (Stichting Kinderen Kankervrij).
Ook dit jaar wordt een bridgedrive voor dit doel georganiseerd. "Omdat het erg druk is in het dorpshuis 't Centrum in Venhuizen, moest worden uitgeweken naar een kleinere zaal en kunnen wij dit jaar minder paren plaatsen", meldt een woordvoerder van de bridgeclub. 
Er wordt gespeeld op zondag 24 februari in dorpshuis 't Centrum aan de Twijver 66 in Venhuizen. Inloop 13.00 uur, aanvang 13.30 uur. Opgave is mogelijk bij bridgeclub 'Gezelligheid Troef'. Het liefst per mail naar b.putters1942@gmail.com of via telefoonnummer 0228 542476. 
Er wordt gespeeld in twee lijnen die zijn gemixt op 18 tafels, dus 36 paren kunnen deelnemen. Er wordt gestreden om mooie prijzen. De bridgeclub hoopt op een hoge opkomst zoals voorgaande jaren. De opbrengst van deze wedstrijd gaat in zijn geheel naar Mark Putters, die dit jaar opnieuw een fietstour doet voor KIKA.

Zie ook: https://www.girodikikanederland.nl/girodikika-italia.

Meer berichten