Van links naar rechts René, Nico en John
Van links naar rechts René, Nico en John ((Foto: aangeleverd))

Kermiskoorts Lutjebroek stijgt

LUTJEBROEK - De jaarlijkse kermis van Lutjebroek staat weer voor de deur. Dit jaar is van zaterdag 31 augustus tot en met 3 september het thema 'Holy Guacamole, Fiesta Mexicana'. De broers Nico, John en René Kok, welke aan de vooravond staan van alweer hun twaalfde kermis als uitbaters van Café de Paus, hebben er weer heel veel zin in.

John: "het thema is heel goed ontvangen en het biedt voldoende mogelijkheden om er weer een topkermis van te maken." Volgens hem merk je aan alles dat de mensen er gewoon weer heel veel zin in hebben. Er wordt al druk gediscussieerd over de outfits op kermismaandag, hier en daar wordt al versiering opgehangen, acts voor de Vrienden van de Kermis Live worden gerepeteerd en er wordt druk geknutseld aan creaties waar maandagmorgen op straat mee zal worden gepronkt.

Variatie

In en rondom Café de Paus komt weer een breed scala aan muziek voorbij. Onder andere de bands Queen Forever, Melrose, Unite, The Dare Devils, The Cats Aglow, The Party Criminals, Starstruck en de DJ's Outsiders, OJKB en Daani, zullen de voetjes weer 4 dagen lang tot in de kleine uurtjes van de vloer laten gaan.

Straat

Naast al het vertier in en rondom Café de Paus, heeft ook het kermiscomité weer een gevarieerd programma op straat in elkaar gezet. Kindershows, (blaas)bands, clowns, karaoke, schminktheater, goochelaars, beesten, je kunt het zo gek niet bedenken en het zal er zijn. Download de Kermis Lutjebroek app en bekijk het volledige programma.

Genoeg te doen en te beleven met vier dagen vol gezelligheid. Ben jij ook van de partij?

Meer berichten