Een enthousiast team van Pisa-medewerkers heeft een mooi programma opgesteld waarmee de doelgroep in Enkhuizen ruimer 'bediend' kan worden.
Een enthousiast team van Pisa-medewerkers heeft een mooi programma opgesteld waarmee de doelgroep in Enkhuizen ruimer 'bediend' kan worden. ((Foto: aangeleverd))

Pisa in Enkhuizen breidt aanbod uit

ENKHUIZEN - Al geruime tijd is Pisa, het gastvrije huis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden, wekelijks te vinden in De Drom in Enkhuizen waar zij een inloopfaciliteit en Creatief Atelier aanbiedt. Inmiddels is gebleken dat er behoefte is aan een verruiming van dat aanbod en dat gaat gebeuren! Een enthousiast team van Pisa-medewerkers heeft een mooi programma opgesteld waarmee de doelgroep in Enkhuizen ruimer 'bediend' kan worden.

Iedereen die te maken heeft (gehad) met de gevolgen van kanker, is nog altijd elke laatste woensdag van de maand van 9.30 tot 12.30 uur van harte welkom in de Incotec foyer (benedenzaal) van de Drom. Bezoekers kunnen geheel vrijblijvend, kosteloos en zonder afspraak binnen lopen voor een gesprek, informatie of gewoon voor een lekkere kop koffie. Daarnaast organiseert Pisa tijdens deze ochtenden onderstaande activiteiten, alle startend om 10.00 uur en eindigend rond 12.00 uur.

Woensdag 25 september

Themabijeenkomst 'Verder na kanker' door Jenny Beemster, oncologie wijkverpleegkundige Omring. Hoe pak je de draad weer op na de behandelingen? Hoe ga je om met de gevolgen, zoals vermoeidheid, hervatting van werk, verandering van je lijf en je lichaamsbeleving, angst voor terugkeer van de ziekte? Jenny geeft tips en handreikingen en er is ruime gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Woensdag 30 oktober

Stenen beschilderen onder leiding van Annet Langedijk. Maak een eigen steen door hem naar eigen idee te beschilderen.

Woensdag 27 november

VoetRelax-massage door Henneke van de Wateringen. VoetRelax-massage is een zachte massage, waarbij Henneke vooral ontspannende grepen hanteert en niet zo zeer op reflexpunten werkt. De duur van een massage bedraagt circa vijftien minuten.

Woensdag 18 december

Deze ochtend biedt Pisa een workshop waarin de deelnemers hun eigen kerstdecoratie kunt maken.

Aanmelden voor de activiteiten: administratie@inloophuispisa.nl. Dit kan uiterlijk tot maandag vóór de woensdag dat de activiteit plaatsvindt. Ook voor het nieuwe jaar staan al een aantal activiteiten op het programma. Houd ook de website in de gaten voor het meest actuele programma: www.inloophuispisa.nl.

Meer berichten