Topmusici verzorgen Argentijnse tango dansavond.
Topmusici verzorgen Argentijnse tango dansavond. ((Foto: Tango Portenas))

Indian summer tango salon

ENKHUIZEN – Tango Portenas organiseert zaterdagavond 26 oktober een Argentijnse tango dansavond met livemuziek. 

Topmusici Wim Warman (piano), Radboud Post (viool) en Kaspar Uljas (bandoneón) treden op in hotel Die Port van Cleve. Rondom twee liveoptredens verzorgt DJ Enrique prachtige tandas met tango, walz en milonga.

Bandoneon

Wim Warman was de pianist van het wereldberoemde tango orkest Sexteto Canyengue, opgericht door onder andere Carel Kraayenhof. Met dit orkest toerde hij de wereld rond. Met Radboud en Kaspar maakt hij weer een feestje van dansbare tangomuziek.

Tangueros

Tango Portenas bestaat uit enthousiaste amateur tangueros en tangueras die de tango in West-Friesland op de kaart willen zetten. Iedere vrijdag- en zondagavond is er tangoles met professionele leraren. Regelmatig worden vrije dansavonden en tangosalons georganiseerd. Ervaren en beginnende dansers: een tangosalon is dé gelegenheid om in een ontspannen sfeer te dansen op Argentijnse tangomuziek. Genieten van de Argentijnse tango is ook mogelijk zonder zelf te dansen. Kijken en luisteren naar livemuziek in een sfeervolle ambiance is echt een avondje uit.

Ambiance

De dansavond is van 19.00 tot 24.00 uur en vindt plaats in Die Port van Cleve, die haar ruimte belangeloos ter beschikking stelt. Dijk 24-26 te Enkhuizen, op vijf minuten lopen vanaf het NS-station. Entree: tien euro voor dansers (vijf euro voor kijkers/luisteraars). Meer informatie via tango-portenas.com of info@tango-portenas.com.

Meer berichten