(Foto: pexels.com)

VoetRelax massage bij Pisa

ENKHUIZEN - Henneke van de Wateringen verzorgt 27 november VoetRelax massage bij Pisa in Enkhuizen.

VoetRelax massage is een zachte massage, waarbij vooral ontspannende grepen worden gehanteerd en niet zo zeer op reflex punten wordt gewerkt. Voetmassage wordt gegeven op blote voeten met olie of talk poeder. Een heerlijke, ontspannende ervaring. De duur van een massage bedraagt circa vijftien minuten.

Geen kosten

Henneke is aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur. Aan deze massage zijn geen kosten verbonden. Een vrijwillige bijdrage stelt Pisa vanzelfsprekend zeer op prijs. Er zijn overigens nog slechts enkele plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. Deze activiteit vindt plaats in de Drom in Enkhuizen aan de Paktuinen 1.

Voor meer informatie, vragen of aanmelden kunt u contact opnemen via 0229 758531 (tijdens openingsuren) of via mail administratie@inloophuispisa.nl. SVp zelf een handdoek meenemen.

Pisa in Enkhuizen

Iedereen die te maken heeft (gehad) met de gevolgen van kanker, is elke laatste woensdag van de maand van 9.30 tot 12.30 uur van harte welkom in de Incotec foyer (benedenzaal) van de Drom. Bezoekers kunnen geheel vrijblijvend, kosteloos en zonder afspraak binnen lopen voor een gesprek, informatie of gewoon voor een lekkere kop koffie. Daarnaast organiseert Pisa tijdens deze ochtenden diverse activiteiten. Meer informatie via inloophuispisa.nl.

Meer berichten