Ragged Men in jazzclub Enkhuizen

De jazzformatie Ragged Man sluit zondag 15 december het muzikale jaar af in de Sgt.Pepper's Jazz-Club in Enkhuizen. Het concert begint 14.00 uur in het Peperhuis in Enkhuizen.

Ragged Men neemt traditionele jazz, blues, gospel en ragtime uit het diepe zuiden van de Verenigde Staten mee de 21e eeuw in. Hun unieke geluid is niet onopgemerkt gebleven: met succes bestormen deze mannen dan ook al enige jaren de internationale jazzpodia. De stevige 'groove' van de ritmesectie en energieke blazerssectie maken stilzitten onmogelijk.
Onder de naam The Revivalists is de basis voor deze band gelegd. Mede door de personele uitbreiding naar een zesmans formatie gaat de band sindsdien door het leven als Ragged Men, een verwijzing naar de bron van de jazz, ragtime, alsook naar het wilde leven in en om de jazzpodia heen.
Op hun eigen, onnavolgbare wijze winnen ze moeiteloos elk publiek voor zich. Kortom, bij Ragged Men is de toekomst van traditionele jazz in goede handen. De bezetting van de band: Jos Reijnhout,trompet, vocaal; Coos Zwagerman, trombone, vocaal; Harm Hilligers, klarinet, altsax, vocaal; Jaap de Wit Sr., bas; Hans Mantel, banjo; Jaap de Wit jr., drums.

Locatie: het Peperhuis in Enkhuizen, Wierdijk 12. De zaal is open om 13.30 uur. Het concert start om 14.00 uur. De toegang is 7 euro voor donateurs en 12 euro voor anderen. Het is zeer voordelig om donateur te worden. Kosten zijn 17 euro per persoon, inwonend gezinslid is 8 euro. Kinderen tot twaalf jaar gratis. Tieners tot 18 jaar 2,50 euro. Ook is het zeer aantrekkelijk om een Gold Card aan te schaffen. Voor meer informatie sgtpeppersjazzclub.nl.

Meer berichten