(Foto: )

Muziek Maak Je Zelf Voor Kinderen

ENKHUIZEN - Ook in 2020 biedt drumfanfare Dindua kinderen van groep 4 tot en met 6 de gelegenheid om op een leuke en speelse manier kennis te maken met muziekonderwijs.

In de cursus Muziek Maak Je Zelf leren kinderen in twaalf lessen samen zingen, blokfluit spelen en de basis van het muzieknoten lezen. In de lessen maken ze ook kennis met de verschillende instrumenten van de drumfanfare en mogen zij die natuurlijk uitproberen. Na de laatste les volgt een spetterend slotconcert samen met de drumfanfare.

De cursus start 16 januari 2020. De lessen worden gegeven op donderdagmiddag van 16.15 tot 17.15 uur in scoutinggebouw de Rietscout, de Gouw 7 in Enkhuizen. De cursus kost 25,00 euro, inclusief werkboek. De leerlingen moeten wel zelf voor een blokfluit zorgen.

Voor meer informatie over de drumfanfare kun je terecht op dindua.nl. Opgave voor de cursus, voor 10 januari, bij Marieke Botman, Davidstraat 7, 1601 AT Enkhuizen of per mail info@dindua.nl. Er is plaats voor maximaal twaalf kinderen. Reageer dus snel, want vol=vol.

Meer berichten