Uitzicht tijdens de Snertwandeltocht met aan de horizon 't Kerkhuys.
Uitzicht tijdens de Snertwandeltocht met aan de horizon 't Kerkhuys. (Foto: aangeleverd)

Snertwandeltocht: begin 2020 sportief!

SPANBROEK - 't Kerkhuys verzorgt dit jaar samen met IJsclub Spanbroek-Opmeer een Snertwandeltocht. Een prachtige wandelhappening die nu al in de rij van tradities past! Onthoud 'm dus goed, die tweede zondag van januari. Begin het nieuwe jaar sportief en wandel de 12e gezellig mee. Voor meer informatie kijk op www.kerkhuys.nl.

Er is een nieuwe route uitgezet. De afstand van de wandeltocht is zo'n 12 kilometer en speciaal voor de kinderen is er een route van bijna 5 kilometer. (Geen honden toegestaan) Deelname 5 euro, jeugd t/m 12 jaar 2 euro met een consumptie halverwege de route en snert na afloop zijn (bij het inschrijfgeld inbegrepen). Tevens is er bij de tussenstop toiletgelegenheid en een EHBO-post.

Het inschrijven voor de 12 km is om 13.00 uur; de 5 km start om 13.30 uur. De start is in 't Kerkhuys, Spanbroekerweg 37 in Spanbroek, hier is ook de finish mét snert. En met toepasselijke muziek kunt u daar nog gezellig nagenieten.

Mede mogelijk gemaakt door

Peter Koelemeijer Schoenmode, specialist in wandelschoenen, Herberg Spanbroek en Café de Vriendschap hebben ook hun medewerking verleend om de snert weer uit te kunnen delen in 't Kerkhuys.

Yvette van der Does
Redacteur Rodi Media
Meer berichten