Pax Kinderhulp zoekt vakantieouders die kinderen een fijne vakantie willen geven.
Pax Kinderhulp zoekt vakantieouders die kinderen een fijne vakantie willen geven. ((Foto: Pixabay.com))

Vakantieouders gezocht

REGIO - Veel kinderen leven in gebroken gezinnen of tehuizen en zijn vaak op zichzelf aangewezen. Juist deze kinderen hebben het nodig om even uit hun dagelijkse omgeving weg te zijn en op verhaal te komen. Pax Kinderhulp is op zoek naar vakantieouders die een kind een fijne vakantie willen geven.

Het gaat om kinderen van vijf tot veertien jaar. Zij blijven met Pasen twee weken en/of in de zomer twee of drie weken. Zo kan een hechte band ontstaan. De vakantieouders staan er niet alleen voor. Medewerkers van Pax Kinderhulp begeleiden de kinderen tijdens de reis en hebben overleg met de vakantieouders over datgene wat het kind nodig heeft. Ook bekijken ze welk kind er in welk gastgezin het best past. Daarnaast geven zij ondersteuning aan vakantieouders, zij zijn hiervoor tijdens deze vakanties 24 uur per dag bereikbaar.

Het gaat dit jaar om de paasvakantie van 4 tot en met 17 april en de zomervakantie van 18 juli tot en met 30 juli of 7 augustus. Meer informatie? Mail dan naar wendy@paxkinderhulp.nl . Kijk ook op www.paxkinderhulp.nl.

Meer berichten