Rodrigo werd in een Colombiaans ziekenhuis afgestaan voor adoptie. Uiteindelijk heeft hij zijn biologische moeder weer gevonden.
Rodrigo werd in een Colombiaans ziekenhuis afgestaan voor adoptie. Uiteindelijk heeft hij zijn biologische moeder weer gevonden. ((Foto: aangeleverd))

Lezing 'Identiteit' door Rodrigo van Rutte in Zuiderkerk Enkhuizen

ENKHUIZEN - Rodrigo van Rutte houdt woensdag 19 februari om 20.00 uur in de Zuiderkerk aan de Zuiderkerksteeg in Enkhuizen een lezing binnen het thema 'Identiteit'. Rodrigo is omstreeks 1980 geboren in een Colombiaans ziekenhuis en door zijn moeder afgestaan voor adoptie. Nog in het ziekenhuis zijn hij en een andere baby, Matthijs, verwisseld. Beiden zijn geadopteerd door Nederlandse echtparen. In 2013 zoekt en vindt Rodrigo van Rutte via het tv-programma Spoorloos zijn biologische moeder. Of was zij het toch niet? Rodrigo zocht verder en achterhaalde uiteindelijk wat er gebeurd was en vond zijn echte biologische moeder. In het kader van het thema 'Identiteit' werden in het afgelopen najaar twee films in de Zuiderkerk gedraaid: 'LION' en 'Like father, like son.' Evenals die twee films plaatst de levensgeschiedenis van Rodrigo de vraag 'Wie ben ik?' centraal. In zijn lezing gaat hij daar verder op in. Aanvang 20.00 uur, vrij entree.

Meer berichten