Sow to Grow verruimt openingstijden

Algemeen
Sow to Grow in Kunst.
Sow to Grow in Kunst. Foto: Aangeleverd

Als gevolg van de versoepeling van de voorwaarden in het protocol van de Museumvereniging kan het interactieve museum Sow to Grow weer meerdere dagen van de week open zijn. Vanaf nu is het museum van woensdag t/m zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.

Vooraf reserveren is niet meer nodig. Registreren wordt wel op prijs gesteld in verband met eventueel contactonderzoek door de GGD. Sow to Grow geeft de voorkeur aan betaling met pin of telefoon, maar als het echt niet anders kan, mag contante betaling ook.

Creatieve ontmoeting veredelaar en kunstenaar

Sow to Grow geeft informatie over plantenveredeling en de rol die de veredeling speelt in de wereldvoedselvoorziening en het welzijn van de mensheid. Regelmatig vinden er in het museum exposities plaats. De in maart door het coronavirus afgedwongen sluiting van het museum maakte ook een einde aan de toen recent geopende expositie Sow to Grow in Kunst. Deze expositie is weer opgebouwd en te bezoeken.

Museumkaart

Sow to Grow in Kunst is een creatieve ontmoeting tussen veredelaar en kunstenaar met als overkoepelend thema bloemen, groenten en fruit. Zowel werk van regionale professionele als amateurkunstenaars is te zien. Houders van de museumkaart hebben op vertoon van hun kaart gratis toegang.