Smit Brandhoff Tweewielers genomineerd

Algemeen
John Brandhoff in zijn tweewielerzaak. (Foto: Aangeleverd)
John Brandhoff in zijn tweewielerzaak. (Foto: Aangeleverd)

Smit Brandhoff Tweewielers is genomineerd voor de verkiezing van Tweewielerwinkel van het jaar 2020 van vakblad Tweewieler. De tweewielerzaak naast de Streekhof is met negentien andere kandidaten doorgedrongen tot de volgende ronde. Eigenaar John Brandhoff: “Een nieuwe fiets of ventieldopje? Wij nemen tIjd voor elke klant.”

Een vakjury heeft de winkel onder meer genomineerd op basis van de uitstekende service en sterke toekomstvisie. De jury gaat niet over één nacht ijs: de volgende ronde is zo mogelijk nog spannender, vertelt eigenaar John Brandhoff: “In een volgende ronde van deze verkiezing proberen we door te dringen tot de laatste vier fietsenwinkels van Nederland en België. Voordat dit zover is zullen we onze bedrijfsvoering en service in de praktijk moeten laten zien door middel van een mystery shopper die de klantervaring optekent.”

Mystery shopper

Zorgen over de mystery shopper maakt hij zich niet. “Daar zit ik niet over in. We doen altijd ons stinkende best. Net als iedere klant wordt ‘ie gewoon goed geholpen.” Waarom zou je Winkel van het jaar 2020 moeten worden? Brandhoff: “Dit jaar hebben we twee toonaangevende wielerzaken uit de regio samengevoegd tot een nieuwe zaak op een A-locatie. Hiermee hebben we de toon opnieuw kunnen zetten. Met een uitgebreider team en een groot assortiment kunnen we de klant nog beter bedienen in een moderne winkel die helemaal van deze tijd is. Daarbij nemen we de tijd voor elke klant die ons bezoekt, of die nu komt voor een nieuwe fiets of een ventieldopje.” Maandag 28 september wordt bekend gemaakt of Smit Brandhoff Tweewielers zich een jaar lang Tweewielerwinkel van het Jaar mag noemen.