Kaatje Kip in de kinderboerderij voor dreumes

Algemeen
Kaatje Kip is gek op dieren.
Kaatje Kip is gek op dieren. Foto: aangeleverd

In de kinderboerderij van bezoekerscentrum Hertenkamp in Enkhuizen wordt vrijdag 6 november een dreumesochtend georganiseerd.

Met je kind (op schoot), een dieren verhaaltje luisteren, liedjes zingen en spelletjes doen met de dieren van de kinderboerderij om je heen. Speciaal voor de allerjongsten een belevings-ochtend in de kinderboerderij in samenwerking met de Westfriese bibliotheken. 

Westfriese bibliotheken

Elke keer weer een ander verhaal uit het prentenboek, ontmoet een dier, spelletjes, knuffelen…. En natuurlijk is er ook iets te drinken voor groot en klein. Tijd: van 10.00 tot 11.00 uur. Aanvang 10.15 uur. Inloopkwartier: 10.00 uur. Deelname 2.50 euro (ook voor (groot)ouders/begeleiders). 

Reserveren

Vanwege de coronamaatregelen is er plaats voor beperkt aantal deelnemers. Reserveer snel en vermeldt het aantal en de leeftijd van de kinderen. Opgave via reservering@hertenkampenkhuizen.nl en vermeldt ook het aantal volwassenen. Het adres is: Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen. Voor aanvullende informatie en bereikbaarheid zie hertenkampenkhuizen.nl.