Positief de Corona-crisis door

Algemeen
Dindua Gym heeft een eigen YouTube-kanaal.
Dindua Gym heeft een eigen YouTube-kanaal. Foto: aangeleverd

ENKHUIZEN - Net als vele andere verenigingen hebben wij als Dindua Gym ook met de coronamaatregelen te maken. Omdat gezondheid bij ons hoog in het vaandel staat passen we ons vanzelfsprekend zo goed mogelijk aan.

Als vereniging focussen we ons op wat wél kan en blijven we kansen creëren. Zo zijn we tijdens de lockdown in 2020, in samenwerking met S.V. Enkhuizen, onze jeugdlessen buiten gaan verzorgen. Op dit moment laat het weer dat natuurlijk niet toe dus zijn we ons eigen Dindua Gym YouTube-kanaal gestart. Onze trainers maken iedere week filmpjes met oefeningen die we met onze leden delen. Gedurende de wintermaanden hadden we een kleurplaatactie met thema turnen. Onze online yoga lessen voor volwassenen zijn ook een succes. We zijn direct naar online lessen overgeschakeld om onze leden ondanks alles te kunnen blijven bedienen.

Blik op de toekomst

Terwijl we druk bezig zijn om er op verschillende manieren voor onze leden te zijn, werken we achter de schermen hard aan een boordevol en vernieuwend programma. We gebruiken deze tijd om te werken aan onder andere nieuwe activiteiten, lokale samenwerkingen, leuke acties en moderne communicatie. Tevens zijn we bezig met het implementeren van een nieuw systeem. Wanneer de tijd het toe zal laten, komen we zo sterker, moderner en completer uit deze crisis vandaan. Voorop staat natuurlijk dat we dit zonder onze trouwe leden en vrijwilligers niet voor elkaar zouden kunnen krijgen. Veel dank!

Over Dindua Gym

Dindua is dé aanbieder van gym-, turn-, en springploeglessen. De kracht van Dindua Gym ligt in het totaalpakket dat wij aanbieden. Van peutergym tot aan selectie-turnen, voor iedere leeftijdscategorie en ieder niveau hebben we passende lessen. Zo kunnen peuters vanaf 2 jaar al bij ons terecht en kunnen ze zo doorstromen richting gym, turnen en voor de waaghalzen de springploeg. Al het aanbod wordt op verschillende niveaus aangeboden. Van meerdere lessen gebruikmaken kan natuurlijk ook. We hebben bij iedere les ervaren trainers en assistenten aanwezig om kwaliteit en veiligheid te waarborgen. Als ouder toe aan ontspanning na al die ritjes naar Dindua? We bieden ook yogalessen aan, perfect om op een actieve manier te ontspannen. Een proefles kan ook tijdens de lockdown. Interesse? Kijk op www.dinduagym.nl en volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de leukste activiteiten, gave acties, ruimte in ons lesaanbod en vacatures. Hopelijk tot snel!