Winactie met bloembollen: vul je vensterbank

Algemeen
Toegangskaart Keukenhof winnen met actie #voorjaarinjebol.
Toegangskaart Keukenhof winnen met actie #voorjaarinjebol. (Foto: aangeleverd)

WEST-FRIESLAND - LTO Noord en KAVB organiseren deze week een creatieve challenge om kleur te geven aan de grijze winterdagen en het voorjaar te verwelkomen. Iedereen kan meedoen. Het idee is simpel: maak een mooi bloemstuk met bloembollen en bolbloemen en zet dit in de vensterbank, goed zichtbaar voor het raam. 

Op die manier geef je je huis een fijne kleurinjectie, en vanaf de straat ziet het er meteen ook een stuk fleuriger uit. Als je een foto maakt van je bolbloemencreatie in de vensterbank en deze post op social media met de hashtag #voorjaarinjebol. maak je kans op een toegangskaart voor Keukenhof én op een zelfplukboeket bij pluktuin Bloemenfontein Bergen.

Vul je vensterbank met voorjaar

Tegelijkertijd doe je zo mee aan de bollenbingo voor basisschoolkinderen. Via de scholen worden kinderen uitgenodigd om mee te doen aan een challenge waarbij ze zo veel mogelijk bolbloemen en bloembollen moeten spotten in tuinen, bermen én vensterbanken, om hun bingokaart vol te krijgen. Daarmee maken zij kans op een ticket voor het Land van Fluwel, het tulpenbeleefpark in Sint Maartenszee.

West-Friesland actie

De actie loopt in West-Friesland van 22 tot en met 28 februari 12.00 uur.