Team Sportservice West-Friesland presenteert Gezellige Thuis Beweeg Bingo

Algemeen
De Gezellige Thuis Beweeg Bingo: een gezellige en sportieve middag voor iedereen.
De Gezellige Thuis Beweeg Bingo: een gezellige en sportieve middag voor iedereen. Foto: aangeleverd

REGIO - Team Sportservice West-Friesland en Zaanstreek-Waterland organiseert vrijdag 26 maart de Gezellige Thuis Beweeg Bingo.

Buurtsportcoach Fleur de Wit: “Door de maatregelen om het coronavirus in te dammen, zijn onze sociale contacten veranderd en bewegen mensen over het algemeen minder. Om onze inwoners hierbij een handje te helpen, heeft Team Sportservice het initiatief genomen om de Gezellig Thuis Beweeg Bingo te organiseren. Een gezellige en sportieve middag voor iedereen!”

Leuke prijzen

Meedoen is belangrijker dan winnen, maar prijzen zijn natuurlijk ook leuk. Door de samenwerking met lokale ondernemers zijn er leuke prijzen te winnen. De hoofdprijs is een cheque ter waarde van een rondje door de regio (fietsen/wandelen) inclusief tussenstop met koffie/thee en taart met daarnaast een (sportieve) activiteit naar keuze onder begeleiding van Team Sportservice. Daarnaast zijn er ook andere prijzen te winnen zoals een jeu de boules set, een van Haasteren-puzzel, cadeaubonnen en nog veel meer.

Online

De bingo vindt digitaal plaats via Zoom. Het enige wat mensen hiervoor nodig hebben, is een computer, tablet of smartphone met internetverbinding. Voor het aanmelden via Zoom krijgen deelnemers van Team Sportservice een uitgebreide handleiding thuisgestuurd. De bingokaarten worden ook via de post opgestuurd.

De Gezellige Thuis Beweeg Bingo vindt vrijdag 26 maart plaats van 15.00 tot 16.15 uur. Het inschrijfgeld is drie euro. Aanmelden kan tot 16 maart via www.noordhollandactief.nl .