Huttendorp Enkhuizen inschrijving van start

Algemeen
Huttendorp Enkhuizen maakt kinderen blij.
Huttendorp Enkhuizen maakt kinderen blij. Foto: Rodi Media archief

ENKHUIZEN - Huttendorp is deze zomer van maandag 12 tot en met vrijdag 16 juli. Net als voorgaande jaren is de locatie van het evenement weer het Wilhelminaplantsoen.

Vanaf maandag 12 april tot en met vrijdag 30 april staat het inschrijfformulier op de website van Welwonen. Er is dit jaar plaats voor 250 Enkhuizer kinderen in de leeftijd van 6 jaar tot en met de leeftijd van kinderen in groep 8. Dit jaar heeft Huttendorp vanwege de corona maatregelen nog een iets ander karakter dan voorheen. Ieder kind komt drie dagdelen, voornamelijk om te timmeren en daarnaast worden zoals gebruikelijk ook weer andere leuke activiteiten georganiseerd.

Inschrijving

De dagdelen zijn van 09.30 tot 13.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Meedoen kost 15 euro per kind. Het tweede kind uit hetzelfde gezin betaalt 12,50 euro. Ouders die het financieel moeilijk hebben, kunnen bellen met de gemeente Enkhuizen (telefoon 0228 360100) voor een bijdrage uit het sociaal-cultureel participatiefonds. Het inschrijfformulier staat op www.welwonen.nu.