Westfriese Bibliotheken starten kleine activiteiten voor jeugd en senioren

Algemeen
Zo ging het er vóór corona aan toe. De bibliotheken hanteren de coronarichtlijnen.
Zo ging het er vóór corona aan toe. De bibliotheken hanteren de coronarichtlijnen. Foto: aangeleverd

REGIO - Ondanks de aanhoudende sluiting hebben de Westfriese Bibliotheken toestemming om in mei alvast kleinschalige activiteiten op te pakken in het kader van ontmoeting en hulp bij taal/computer voor jeugd en senioren. De bibliotheken hebben diverse activiteiten vanaf mei opgezet.

Voorleespret in de bibliotheek. Met je (klein)kind genieten van een voorleesverhaal. Op meerdere locaties verspreid over West-Friesland.

Studieplekken voor jongeren

Studieplekken voor scholieren en jongeren in de vernieuwde bibliotheek Stede Broec. Jongeren kunnen blok(ken) reserveren van 1,5 uur. Beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.30 en 16.30 uur.

Verteltafel Het Pauperparadijs op maandag 3 mei om 11.00 uur in de bibliotheek in Medemblik in samenwerking met de Nederlandse Genealogische Vereniging. Het online interview met schrijfster Suzanna Jansen maakte veel los bij het publiek dat via Zoom meekeek. Kom samen de opname terugkijken in de Bibliotheek en praat na.

DigiLAB

DigiLAB start eerst weer op voor de vaste deelnemers, zij krijgen hierover bericht. Als er plekken overblijven, komen deze vrij voor nieuwe deelnemers. Houd de website van de Westfriese Bibliotheken in de gaten.

Deelname aan deze activiteiten is gratis. Aanmelden is noodzakelijk via klantenservice@westfriesebibliotheken.nl of bel 0228 743943.

Westfriesebibliotheken.nl

Voor meer informatie en aanvullingen zie: westfriesebibliotheken.nl.