Kijk mee bij de broertjes Kreeft

Algemeen
Dani bij de grens tijdens de import van nieuwe auto’s!
Dani bij de grens tijdens de import van nieuwe auto’s! (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Nadat de jongens van Kreeft regelmatig de vraag kregen van vrienden en onbekende of ze mee konden gaan op hun reizen voor het importeren van auto’s besloten de broers Kreeft iedereen in één keer mee te nemen. En dat doormiddel van een wekelijkse vlog.

Eerste vloggende autobedrijf van Noord Holland

Dani en Joey Kreeft zijn laatst als uniek duo en eerste autobedrijf van Noord-Holland begonnen met hun eigen vlogs. Ze zijn nog startende, maar timmeren al aardig aan de weg. Ze kregen vaak de vraag of zij nog passagiers zochten voor ritten tijdens de auto import. Als antwoord op de vraag zijn ze samen een vlog kanaal begonnen. Onwijs uniek, want ze zijn de eerste in Noord-Holland!

De Kreeftweek

Wat als een grap begon is ondertussen uitgegroeid tot een aardig YouTube kanaal met bijna 10 vlogs en Kreeftweek 5 is al in de maak. Joey: “Wij vinden het leuk om anderen te laten zien wat ons werk inhoudt. Laatst had ik iemand aan tafel die benieuwd was waar zijn auto vandaan kwam, toen pakte ik even YouTube erbij”.

Lovende reacties

Dani “We krijgen leuke reacties van bekende en onbekende. Soms is het voor onszelf even wennen om de camera erbij te pakken, maar het begint te wennen. Als we een drukke dag hebben en iedereen is druk in de weer dan ga ik even snel wat beelden schieten. Maar in een familiebedrijf met z’n vieren is erbij vloggen soms lekker druk”.

Ben jij benieuwd naar de Kreeftweek? Bekijk dan de vlogs van de broers via www.youtube.com/kreeftauto.