Ons Stede Broec krijgt hulp bij nieuwe manier van werken

Algemeen
Tegenwoordig wordt er overlegd via Teams.
Tegenwoordig wordt er overlegd via Teams. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Corona heeft ook bij Ons Stede Broec gezorgd voor een andere manier van werken. De medewerkers zijn minder aanwezig op haar locaties in Bovenkarspel en Grootebroek. Velen zijn thuis aan het werk. Het is wennen maar ondertussen heeft iedereen zijn draai gevonden. Ons Stede Broec faciliteert, waar nodig, haar medewerkers in de ICT benodigdheden bij het thuis werken.

Beerepoot automatisering doneert aan Ons Stede Broec

Steeds meer nadruk is komen te liggen op de digitale zorg en ondersteuning op afstand. Via beeldbellen blijven de medewerkers de cliënten en vrijwilligers dagelijks te woord staan. De medewerkers blijven de privacy en AVG wetgeving hierbij goed in acht houden. Iedereen kan veilig zijn verhaal aan de medewerkers doen.

Beerepoot Automatisering uit Hoorn ondersteunt al jarenlang Ons Stede Broec met de ICT ondersteuning. Omdat het voor Ons Stede Broec zeer belangrijk is dat videobellen op de meeste veilige manier gebeurt, is Pieter Plas, directeur bij Beerepoot Automatisering, op zoek gegaan naar alternatieven voor beeldbellen. Via zijn uitgebreide netwerk heeft hij Ons Stede Broec laten kennis maken met Techsoup Nederland, een organisatie die IT donaties verstrekt aan organisaties met een maatschappelijk belang.

Met zijn medewerking heeft Jillis Vermeulen verantwoordelijk bij Ons Stede Broec voor de ICT, een aanvraag gedaan bij Techsoup voor een IT donatie. Tot grote vreugde van het hele team van Ons Stede Broec hebben zij kosteloos licenties ontvangen voor het gebruik van beeldbellen via Microsoft Teams. Een mooie IT donatie!

Ons Stede Broec is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 0228-511528.