Kennismaken met badminton bij BC de Flinters in Grootebroek

Algemeen
Sla gezellig een shuttle mee.
Sla gezellig een shuttle mee. (Foto: Vladislav - Pexels)

Badminton is de snelste racketsport in de wereld en wordt gespeeld door jong en oud en op alle niveaus. Badmintonclub de Flinters geeft belangstellenden de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe geweldig deze sport is.

BC de Flinters is een actieve vereniging die regelmatig extra activiteiten organiseert zoals diverse toernooien, clubkampioenschappen en een schoolbadminton toernooi.

De beginnende jeugd van de vereniging traint op de zaterdagochtend en de club is altijd op zoek naar nieuw talent. Jongeren die interesse hebben, kunnen een keertje meespelen. Er ligt een racket en shuttles klaar.

Volwassenen spelen op donderdag vanaf 20.00 uur recreatief badminton en op de dinsdag trainen de competitiespelers. Kom vrijblijvend langs om gezellig een shuttletje mee te slaan. De recreantencommissie organiseert op de donderdagen verschillende ‘speciale’ activiteiten zoals invitatie en kaarttrek-avond. Ook worden jaarlijks een aantal gezelligheidstoernooien georganiseerd.

Ook dinsdag wordt er gespeeld van 09.0o tot 11.00 uur en op vrijdag van 16.00 tot 18.00 uur. Het badmintonnen overdag is vooral populair bij 55-plussers, leden met onregelmatige diensten, huisvrouwen en -mannen. Wie overdag speelt, betaalt 2,50 euro.

Nieuwsgierig geworden? Kom naar de Kloet, Raadhuisstraat 8 in Grootebroek en ervaar zelf hoe leuk het is om te badmintonnen.

Meer informatie? Neem een kijkje op www.bcdeflinters.nl.