Meditatieve muziekconcerten Nirmala

Algemeen
Afbeelding
Foto: Picasa

HOOGKARSPEL - Nirmala geeft zaterdagavond 6 november  en zondagmiddag 7 november een concert in de concertzaal van de Protestantse Kerk aan het Raadhuisplein.

Nirmala bestaat uit Wilma en Jos van Ophem en Frans van Muijen en Els Weijers. Zij begonnen 2 jaar geleden met samen musiceren. Zij delen een gezamenlijke passie in de vorm van Oosterse mantra’s en meditatieve muziek. Els Weijers: “In de coronatijd was er ruimte om een mooi repertoire op te bouwen met deze aloude Oosterse gebedsliederen, verweven met een Westers geluid. Deze en ook eigen geschreven nummers worden ten gehore gebracht met als primeur ons allernieuwste eigen nummer. Er wordt met harmonieuze meerstemmigheid gezongen in de originele talen en in het Engels, sfeervol begeleid met Westerse én Oosterse instrumenten.”

Een ander geluid

Er is tijdens het concert ook een bijzondere verrassing verzorgd door Margreet Kievit en Jos Oostermeijer. Kaarten reserveren à 10 euro per persoon, inclusief een pauzedrankje via www.nirmala-nederland.nl, nirmala.nederland@gmail.com of 0228 583 733. Coronaregels worden gehanteerd. Aanvang zaterdag 20.15 uur en aanvang zondag: 15.00 uur. Locatie: Raadhuisplein 24a in Hoogkarspel.