Beurs in teken van welzijn

Nieuws
Deborah van Aelst en Larissa Blok-van der Park organiseren de Wel-Zijn Beurs. (Foto: aangeleverd)
Deborah van Aelst en Larissa Blok-van der Park organiseren de Wel-Zijn Beurs. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

ENKHUIZEN - Larissa Blok-van der Park en Deborah van Aelst hebben de missie om meer bewustzijn onder de aandacht te brengen; daarom verzorgen zij zondag 16 december de Wel-Zijn Beurs in de Nieuwe Doelen in Enkhuizen. Deze beurs staat in het teken van welzijn op alle gebieden. Dit kan variëren van massage tot yoga, van voeding tot kruiden en van bars tot coaching met paarden. "Hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe prettiger je in het leven kan staan", aldus de dames. "Met deze beurs willen wij een zo breed mogelijk aanbod laten zien zodat je zelf kunt kiezen wat bij jou past om jouw welzijn te verbeteren."
Er worden verschillende workshops gegeven zoals creatief tekenen, meditatie, yoga, mindfulness en maken van dromenvangers. Ook zijn er verschillende lezingen. Denk hierbij aan invloed van voeding en allergieën, regressie, hoe luister je naar de taal van je lichaam, alles over kruiden, suikers en voeding en de kracht van de ademhaling. "Verder zijn er natuurlijk diverse stands aanwezig waarbij bezoekers heerlijke behandelingen kunnen ontvangen zoals Access Bars, massage, voetreflex, healing, handscan. Maar ook kan iedereen informatie krijgen over huidverbetering, permanente make-up, CBD-olie, aloë vera, diverse vormen van coachen en nog veel meer. Er zijn ruim vijftig stands aanwezig met voor ieder een passend aanbod."
De entree kost 5 euro. Ook zijn er VIP-kaarten te koop. "Hierbij ontvang je een entreebewijs, consumptie en een workshop en behandeling naar keuze, mét een goodiebag. Investering is 25 euro. Er zijn een beperkt aantal VIP-kaarten in omloop dus wil je alvast een VIP-kaart reserveren? Stuur dan een mail naar centrumwel-zijn@outlook.com." Entreekaarten zijn te koop aan de deur en kunnen met pin of cash betaald worden. De beurs vindt 16 december plaats van 10.00 tot 17.00 uur.