Eindejaarsconcert West-Fries Mannenkoor

Nieuws
West-Friese Mannenkoor. (Foto: aangeleverd)
West-Friese Mannenkoor. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

VENHUIZEN - Het grootse West-Friese Mannenkoor zingt zondag 30 december om 15.30 uur in de Triangel in Venhuizen. De kerstsfeer hangt nog in de gedecoreerde NH-kerk in Venhuizen. Bij dit eindejaarconcert wordt een gevarieerd programma ten gehore gebracht met koormuziek van onder meer Jean Sibelius, Franz Schubert en Edward Elgar.
Heel toepasselijk aan het einde van het jaar is het lied ‘The long Day Closes’ van Sullivan. Hiermee wordt 2018 afgesloten en wat het nieuwe jaar de bezoekers brengt is nog te bezien, vandaar het toepasselijke lied ‘God only knows’. Een waardevol slot van dit concert waarin ruimte is voor aanpassingen.
Het oudste West-Friese Mannenkoor is opgericht 1945 en is één van de bekendste amateurconcertkoren in deze regio. Dirigent/componist is Frank de Ruyter en voor de pianobegeleiding zorgt Hans Weenink. Het koor heeft in binnen- en buitenland opgetreden, en heeft diverse radio en tv-optredens ‘gevierd’ met onder meer Lenny Kuhr, Iwan Rebroff, Caroline Kaart en Jaap van Zweden.
Entree tot het concert - in cultureel centrum De Triangel/NH Kerk aan Kerkweg 113 in Venhuizen - kost 10 euro (kinderen tot 16 jaar 6,50 euro) inclusief pauzeconsumptie. Graag vroegtijdig reserveren: info@triangel-venhuizen.nl.