Swingend de kerst in met Freetime Old Dixie Jassband

Nieuws

ENKHUIZEN - Traditiegetrouw sluit de Freetime Old Dixie Jassband het jaar af met een optreden in eigen stad. Zondag 23 december treden zij van 15.30 tot 17.30 uur op in Meer Enkhuizen. Een mooie locatie tussen de twee havens van Enkhuizen (tegenover station).
De Freetime Old Dixie Jassband staat bekend om de ‘bounce’. De band ligt niet alleen goed in het gehoor, maar zet het publiek ook in beweging. Een handelsmerk van de jazzband waar zij zich sinds jaren hard voor maakt. Een recept om swingend de kerst in te gaan.
2018 was een muzikaal jaar voor de Freetime Old Dixie jassband, met optredens in binnen- en buitenland. Het afgelopen jaar trad de band meermaals op in Engeland, Duitsland en Denemarken. Rob Vlam, bandlid van het eerste uur: “Het is fantastisch dat we met onze hobby, het maken van jazzmuziek, steeds weer op plekken in binnen- en buitenland worden uitgenodigd om op te treden. Het plezier dat anderen aan onze muziek beleven, geeft ons energie en is een mooie motivatie voor steeds weer ‘meer jazz’."
Meer Enkhuizen presenteert aansluitend aan de muziek een kerstbuffet met een uitgebreide keuze aan warme en koude gerechten. Toegang: 7,50 en 29,50 met kerstbuffet (inclusief één consumptie). Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Wit Beeld Geluid en Witgoed in Enkhuizen, Westerstraat 37-39 (telefoonnummer 0228-315544) of bij Strandpaviljoen Enkhuizen, Kooizandweg 6, Enkhuizen (telefoonnummer 06-45465399).