Foto: aangeleverd

Justus van Maurik speelt Puzzels

BOVENKARSPEL - Puzzels is een scherpzinnig en geestig toneelspel van Jennifer Rogers over een gezin,waarin het leven van drie generaties vrouwen als puzzelstukken in elkaar grijpen.

Grootmoeder Emma heeft twee dochters; Sylvia en Pat. Sylvia heeft op haar beurt weer twee dochters; Monica en Alex. De bezoekers maken ruim een jaar mee uit het leven van deze Australische vrouwen,van kerstavond tot en met oud en nieuw een jaar later .De tijd die ze met elkaar door brengen verloopt niet altijd in harmonie.

Puzzelstukken

Emma, de wijze oma. Pat, haar dochter als een beetje vrijgevochten type. Sylvia, haar andere dochter als een dwangmatige controlfreak. Alex, als de lesbische dochter van Sylvia die nog uit de kast moet komen. En als laatste Monica de andere dochter van Sylvia als het kindvrouwtje en poetswonder. Deze vijf dames bieden genoeg stof voor een boeiend toneelspel waarbij aan het eind van de avond alle puzzelstukken zo zijn gedraaid en verschoven dat ze toch naadloos in elkaar passen. Maar ach, wie kent dat niet van zijn eigen familie?

Spel

Anne Mulder: Alex, Marina Boot: Sylvia, Wilma v.d. Mosselaar: Emma, Dorien Noordeloos: Pat, Michèl Snoek: Monica. De regie is in handen van Ed Selier. Verder werken mee: Gerard Janssen, Tea Janssen, Klaas Boot, Jos ten Cate, Cissy Noordeloos, Magda van Heukelom en anderen. Vrijdagavond 1, zaterdagavond 2 maart om 20.00 uur en zondagmiddag 3 maart om 14.30 uur.

Kaarten á tien euro ,uitsluitend contant, verkrijgbaar bij Juwelier v.d. Mosselaar, Hoofdstraat 230 of bestellen via Het Postkantoor: www.hetpostkantoor.info tel.0228743910.

Meer berichten