(Foto: aangeleverd)

Keep It Simple viertSimple feessie

ANDIJK - De eerste bijeenkomst van een aantal muziekliefhebbers uit Andijk vond alweer vijftien jaar gelede plaats. Dus hoog tijd voor een feestje!

Gestart vanuit huiselijke kring, werden de eerste stappen gezet voor het huidige elftal van 'Keep It Simple'. Keep It Simple maakt herkenbare meerstemmige muziek vanaf de jaren '60 tot heden.

Het eerste optreden was tijdens de Dijk-awards in Andijk, waar, met knikkende knieën, het podium werd betreden. In de jaren erna traden de bandleden onder andere op diverse korenfestivals, Winterstoppop en in de poptempel Paradiso op. Ook werd verschillende keren een mooie muzikale middag onder de naam 'Listen to the Music' georganiseerd.

Zondag 24 maart viert Keep It Simple samen met de mannen van Voice Over het bijna vijftienjarig jubileum in de Schoof in Wervershoof, de aanvang is om 14.00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt het weer een mooie muzikale middag met een gevarieerd programma. Komt allen!

Kaarten verkrijgbaar via de Schoof: info@deschoof.net Entree €5,00 inclusief een kopje koffie of thee. Bestel tijdig kaarten, want 'vol = vol'!

Meer berichten