Musica Religiosa.
Musica Religiosa. (Foto: Johan Blokker.)

Concert Musica Religiosa in Levend Water

ENKHUIZEN - In Levend Water, de kerk aan Wegje 4 te Enkhuizen staat zaterdag 6 april een gevarieerd concert met het Kleinkoor Musica Religiosa uit Kampen onder leiding van Gerwin van der Plaats op het programma.

Het kleinkoor brengt prachtige liederen ten gehore, er is samenzang en Gerwin van der Plaats, virtuoos op orgel en piano, zorgt voor instrumentale hoogstandjes. De aanvang is om 20.00 uur.

Unieke zilverkleurige koorklank

Musica Religiosa is een koor voor de geoefende en gevorderde amateurzanger. In 2018 vierde het koor haar tienjarig bestaan en in die jaren heeft het zich ontwikkeld tot een kwalitatief vooraanstaand kleinkoor. De programmering staat bekend om de inspirerende liederen waarbij de zilverkleurige koorklank menigeen in vervoering brengt. Het geheel staat onder deskundige en bevlogen leiding van dirigent Gerwin van der Plaats. Als geen ander weet hij de eenheid in stem en muzikale overdracht tot in de puntjes voor te bereiden en tot uiting te laten komen. Waardoor de muzikale boodschap bij de luisteraar als een warme deken over hem of haar heen komt.

Het concert begint om 20.00 uur. De toegang aan de kerk bedraagt € 10 contant, kinderen tot en met 11 jr. € 5,00. Reserveren wordt geadviseerd: dit kan via een mail naar muziek240@gmail.com. Verdere informatie: www.zingenenzo.com

Meer berichten