Enkhuyser TaartenTuinfeest.
Enkhuyser TaartenTuinfeest. ((Foto: Henk Kroeb van Weeff).)

Speelfestijn

ENKHUIZEN – De Wagenaarstraat staat het eerste weekend van september weer in het teken van het Enkhuyser Taarten-Tuinfeest. Ter afsluiting van het hoogseizoen opent Kindervreugde vrijdag 6 en zaterdag 7 september de poorten der gezelligheid.

''Op vrijdag 6 september opent de poort om 17.00 uur en starten we met de VrijMiTaBo. Zaterdag 7 september beginnen we eerder en start het feest om 15.00 uur. Op beide dagen is de speeltuin geopend en kunnen de kinderen gebruik maken van bijna alle toestellen.'' Het Taarten-Tuinfeest gaat beide dagen door tot 24.00 uur. De entree is gratis. Elke ronde wordt een slagroomtaart van Harrie Kort en een pak koek van Enkhuizer banket verloot. Ook voor de kinderen is er wederom genoeg te doen. De Rodeostier, oud-Hollandse spellen en het springkussen worden weer van stal gehaald. Op zaterdagmiddag is de scouting aanwezig om broodjes te bakken voor alle kinderen en de snackkar zorgt voor een heerlijke snack.

Opbrengst

Vrijdagmiddag wordt muzikaal voorzien door Miles Leeuw. En na het daverende succes van vorig jaar staan The Ladyshavers vrijdagavond klaar voor de muzikale ondersteuning. Menno Bruin voorziet hierbij een aantal nummers van een Enkhuizer twist. Zaterdagavond vanaf 20.00 uur spelen de Beatmasters. Beide dagen zorgt DJ Snaakie en Kraakie dat de voetjes van de vloer gaan. De opbrengst komt ten goede aan de speeltuin zodat deze nog vele jaren kan blijven bestaan. Meer weten: speeltuin-enkhuizen.nl.


 

Meer berichten