SailWise is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor op de tweemastklipper Lutgerdina.
SailWise is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor op de tweemastklipper Lutgerdina. ((Foto: aangeleverd))

SailWise zoekt vrijwilligers

ENKHUIZEN - Zon, wind, zeilen, eilandhoppen en vrijwilliger zijn? Dat kan bij SailWise! Zeilen geeft een ultiem gevoel van vrijheid. Een gevoel dat veel mensen met een handicap niet kennen. Dankzij SailWise (een non-profit-organisatie), gevestigd in Enkhuizen, kan iedereen genieten van een fantastische ervaring op het water, ongeacht zijn of haar beperking. Met de juiste aanpassingen en begeleiding is het voor iedereen mogelijk om te (leren) watersporten. Alleen met de inzet van vrijwilligers zijn deze activiteiten te organiseren.

SailWise is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor op de tweemastklipper Lutgerdina in Enkhuizen. Wie vindt het leuk om een steentje bij te dragen aan een geslaagde vakantieweek en heeft een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel? Vrijwilliger worden bij SailWise kan al voor een paar dagen per jaar. Iedere vrijwilliger krijgt een introductiedag. Wij zijn op zoek naar algemene vrijwilligers voor de dagelijkse begeleiding en verpleegkundigen.

SailWise biedt de vrijwilligers een onvergetelijke ervaring, een kosteloos volpension op unieke locaties, begeleiding door ervaren vrijwilligers en professionele bemanning en een collectieve WA- en ongevallenverzekering tijdens het vrijwilligerswerk. Binnenkort vinden twee introductiedagen plaats in Enkhuizen: zaterdag 23 maart en zondag 7 april. Wie interesse heeft, kan kijken op www.sailwise.nl voor meer informatie. Bellen kan ook: 0228-350756. E-mail: boekingen@sailwise.nl.

Meer berichten