40MM en Het Hemmerven ontvangen flinke geldcheque

  Nieuws
40MM en het zwembad Het Hemmerven ontvingen een prachtige cheque ter waarde van respectievelijk 1.577,43 euro voor het organiseren van de sponsorwandeltocht voor het goede doel en 1.217,62 euro voor het opknappen van de tribune bij het zwembad. (Foto: Guillaume Groen)
40MM en het zwembad Het Hemmerven ontvingen een prachtige cheque ter waarde van respectievelijk 1.577,43 euro voor het organiseren van de sponsorwandeltocht voor het goede doel en 1.217,62 euro voor het opknappen van de tribune bij het zwembad. (Foto: Guillaume Groen) (rodi.nl)

LUTJEBROEK - Maar liefst 233 verenigingen waren uitgenodigd voor de feestelijke finaleavond van de Rabobank Clubkas Campagne in Lutjebroek. Rabobank West-Friesland nodigde de deelnemende clubs uit de gemeente Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland donderdag 21 juni uit in het café De Paus om daar de uiteindelijke opbrengst van de actie bekend te maken.
In totaal heeft de bank 250.000 euro beschikbaar gesteld aan de deelnemende clubs vanuit het gehele werkgebied. Leden van de bank mochten stemmen aan welke doelen dat geld wordt besteed. Donderdag 21 juni ontvingen de verenigingen en stichtingen uit de SED-gemeenten hun cheque uit handen van Alette Fit en Jan Smit, beide werkzaam bij de Rabobank. De avond werd feestelijk opgeluisterd door een optreden van Muziekvereniging Venhuizen.

Grote winnaars

De leden van Rabobank West-Friesland hebben in mei massaal gestemd: bijna 11.000 leden hebben van hun inspraakrecht gebruik gemaakt en ieder vijf stemmen verdeeld over hun favoriete clubs! Op basis van dit aantal stemmen zijn er in SED twee grote winnaars naar voren gekomen: 40MM met 494 stemmen en het zwembad Het Hemmerven met 372 stemmen. Hiermee ontvingen de winnaars een prachtige cheque ter waarde van respectievelijk 1.577,43 euro voor het organiseren van de sponsorwandeltocht voor het goede doel en 1.217,62 euro voor het opknappen van de tribune bij het zwembad. Hengelsport Vereniging Ons Genoegen uit Enkhuizen is de winnaar van de originaliteitsprijs.
Vier feestelijke finalebijeenkomsten

Door de vele deelnemende clubs in West-Friesland werden vier finalebijeenkomsten georganiseerd. Dinsdag 19 juni vonden deze plaats in Hoorn en De Goorn, donderdagavond 21 juni waren er uitreikingen in Lutjebroek en Wervershoof.

Meer berichten