Avond over hoogsensiviteit

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Het hoogsensitieve kleurrijke en creatieve brein heeft als essentieel kenmerk een diepgaande verwerking van informatie. Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat het hoogsensitieve brein een eigen manier van werken heeft. Niet alle HSP'ers zijn spiritueel. Er zijn ook nuchtere, diepe denkers en atheïsten die hooggevoelig zijn.

"Ben je of vermoed je dat jij of je kind hoogsensitief is en wil je in contact komen met andere HSP'ers, dan is het HSP Café iets voor jou. Doel van het samenzijn is om met elkaar in gesprek te gaan, ervaringen uit te wisselen en herkenning bij elkaar te vinden. Een eerste vrijblijvende kennismakingsbijeenkomst vindt plaats op donderdag 21 maart. Het thema van deze avond is: 'Wat verwacht je van een HSP Café?' Samen gaan we inventariseren hoe we het Café vorm kunnen geven. Je kunt denken aan interactieve thema-avonden, lezingen en workshops", zegt organisator Jet Rood.

De avond vindt plaats in De Huiskamer van Enkhuizen aan de Westerstraat 65 in Enkhuizen. Belangstellenden worden verwacht aan de deur aan de achterzijde van het pand tegenover Torenstraat 13. Deze staat open vanaf 19.00 uur. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Parkeergelegenheid is op twee minuten loopafstand aan het Boschplein, Meidenmarkt 1601 HL in Enkhuizen.

Vragen en/of aanmelden, dit kan via: hspcafe@outlook.com. Aan deze kennismakingsavond zijn geen kosten verbonden.

Jet Rood is Ervaringsdeskundig, SPW4+ (Sosa Inholland), Spiritueel begeleider (ASPI), Neuro Linguïstisch Programmeren (Robin Stevens), Journalistiek (Laudius Hbo-niveau).