Snel klaar voor de zomer met cryolipolyse

Partnerbijdrage
Cryolipolyse behandeling zijn mogelijk bij Schoonheidssalon For You
Cryolipolyse behandeling zijn mogelijk bij Schoonheidssalon For You (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - De zomerkleren kunnen binnenkort weer uit de kast. Voor die tijd weer lekker in het velletje zitten? Maak dan een afspraak voor een cryolipolyse behandeling bij Schoonheidssalon For You in Enkhuizen. Op de open dag op zaterdag 11 mei wordt er alles over verteld.

Partnerbijdrage dossier

Wat is cryolipolyse?Tijdens een cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk gekoeld, waarna de vetcellen op een natuurlijke manier geleidelijk door het lichaam worden afgevoerd. Per behandeling zorgt dit voor een vermindering van vetophopingen tot wel 20% van de behandelde zone. In tegenstelling tot vele andere methodes is er dus na één behandeling al sprake van een zichtbaar resultaat.
Dit zonder naalden, operatie of speciaal dieet. Over het algemeen zijn twee à drie behandelingen voldoende voor een optimaal (blijvend!) resultaat. De behandeling is vooral bedoeld voor de bekende probleemzones: buik, 'love handles', bovenarmen en binnen- en buitenkant van de bovenbenen.

Open dag

Het optimale effect van cryolipolyse is na acht tot twaalf weken zichtbaar, dus met het oog op de zomer is nú het moment om een behandeling te ondergaan. Weten hoe cryolipolyse werkt? Kom dan naar de open dag op zaterdag 11 mei van 14.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens deze middag is er ruimte voor allerhande vragen en kan een live demonstratie worden bekeken. Bovendien maakt men kans op een gratis behandeling ter waarde van € 175,- (introductieprijs nu € 98,-)

Schoonheidssalon For You is gevestigd aan het Brejeland 10, 1602 KZ Enkhuizen, tel. 06-55165333. www.schoonheidssalonforyou.nl