(Foto: aangeleverd)

Enkhuizen derde locatie Tijd voor MAX op Toer

ENKHUIZEN - Tijd voor MAX gaat vanaf maandag 2 september voor de vierde keer een maand het land in. Sybrand, Martine en Carrie (op vrijdagen), verruilen de studio in Hilversum voor prachtige buitenlocaties in alle windstreken van het land. In de derde week, vanaf 16 september, strijkt de Tijd voor MAX-karavaan neer in Enkhuizen.

Traditiegetrouw wordt het nieuwe seizoen afgetrapt vanuit vier unieke locaties in Nederland. Een maand lang trekken Sybrand, Martine en Carrie door het land om het vakantiegevoel nog even vast te houden. Ze bezoeken niet de grote, bekendste steden, maar juist de unieke plekken die voor de rest van Nederland misschien minder bekend zijn, maar minstens zo de moeite waard.

Op de derde donderdag in september vindt zoals elk jaar sinds 1906 in Enkhuizen de Enkhuizer Harddraverij plaats, een spannende kortebaandraverij met authentieke rijtuigen. De deelnemers strijden om de grote prijs van Enkhuizen. Tijd voor MAX besteedt hier natuurlijk aandacht aan. Muziek wordt in Enkhuizen verzorgd door onder anderen Iris Kroes, die haar nieuwste single komt laten horen. Ook de 3JS zijn er, net als Sjors van der Panne, die een primeur heeft...

Tijd voor Max op Toer is elke werkdag om 17.10 uur te zien op NPO1.

Meer berichten