Ex-inbreker houdt bedrijfsleven bij de les

Algemeen

ENKHUIZEN - Ex-inbreker Evert Jansen weet als geen ander hoe hij razendsnel binnen kan komen in een bedrijf. Donderdag 14 november legt hij tijdens het Ondernemers Federatie Enkhuizen (OFE) Café uit hoe ondernemer inbraken kunnen voorkomen.

Ervaringsdeskundige Evert Jansen zal vanuit de praktijk tips geven. Evert was drugsverslaafd en leefde achttien jaar op straat. Om zijn verslaving te bekostigen brak hij in. Nadat hij in 1998 afkickte ging het roer om. Nu is hij werkzaam als zelfstandig adviseur, onder andere op het gebied van inbraakpreventie en bekend van landelijke media.

Inbraakpreventie

De bijeenkomst is een gezamenlijk initiatief van de KVO werkgroepen van Parkmanagement Enkhuizen en de Bedrijvengroep Stede Broec. De avond is bedoeld voor alle ondernemers uit de SED gemeenten.

Voor ondernemers uit SED gemeenten

De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur (inclusief borrel). Inloop met hapje en drankje vanaf 18.00 uur. OFE Café in De Nieuwe Doelen, Spoorstraat 2 in Enkhuizen. Gratis entree. Aanmelden is verplicht via info@ondernemersfederatieenkhuizen.nl.