Westeinde 88-90 zoekt huurders

Nieuws
Welwonen zoekt huurders voor de 26 huurappartementen die in de tweede helft van 2019 worden opgeleverd in het Westeinde 88-90 in Enkhuizen. (Foto: aangeleverd)
Welwonen zoekt huurders voor de 26 huurappartementen die in de tweede helft van 2019 worden opgeleverd in het Westeinde 88-90 in Enkhuizen. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

ENKHUIZEN - Welwonen zoekt huurders voor de 26 huurappartementen die in de tweede helft van 2019 worden opgeleverd in het Westeinde 88-90 in Enkhuizen. Mensen van 35 jaar en ouder, zonder thuiswonende kinderen, maken kans op één van de zestien appartementen die gebouwd worden in de voormalige bollenschuur. De overige tien appartementen zijn bestemd voor één en tweepersoonshuishoudens van mensen van 55 jaar en ouder. Interesse? Stuur een motivatie per mail of post vóór 3 januari 2019 naar Welwonen.
Voor beide doelgroepen geldt het wettelijke maximum jaarinkomen van 38.035 euro. De appartementen krijgen een huur onder de huurtoeslaggrens van 607,46 euro. Welwonen zoekt sociale huurders die het nabuurschap nastreven. Mensen die zich betrokken voelen bij hun buren, die inspringen als er een vraag van wat voor aard dan ook voorbijkomt. Ook mensen die wat op hebben met een gezamenlijk te gebruiken en onderhouden tuin. Voor wie hier wil komen wonen, is een motivatie belangrijk. Hoe lang iemand als woningzoekende staat ingeschreven is voor dit project in principe niet van belang. Nog niet ingeschreven? Doet dit dan alsnog via Woonmatchwestfriesland, want uiteindelijk heeft Welwonen een inschrijving wel nodig. Het kost men niets.

Aanmelden

Is het eigen jaarinkomen onder 38.035 euro? Voldoet men aan de leeftijdseis van 35- of 55-plus en zijn er geen thuiswonende kinderen? Weet de woningzoeker precies waarom Welwonen hem of haar moet kiezen? Schrijf dan een motivatiebrief waarin dit duidelijk naar voren komt. Stuur een brief vóór 3 januari 2019 per e-mail naar info@welwonen.nu of per post naar Rode Paard 5, 1602 DG Enkhuizen. Wie weet volgt er een uitnodiging voor een gesprek en mag men zich in de tweede helft van 2019 huurder noemen van dit mooie project aan het Westeinde. Kijk voor meer informatie en foto’s op www.welwonen.nu. Projectleider Ton Jonker zorgt iedere week voor nieuwe foto’s. Zo is stap voor stap de vorderingen van de bouw te zien.