Visspeciaalzaak Familie Vis: vis thuisbezorgd

  Bedrijf in Beeld

ENKHUIZEN - Visspeciaalzaak Familie Vis heeft een succesvol zomerseizoen gehad met een leuk team!

Het is alweer ruim een half jaar later na de overname van vishandel De Onderneming naar Visspeciaalzaak Familie Vis. De overname was vond dit voorjaar, in maart, plaats.

Nieuwe kansen

Joyce en Pascal Feller van Visspeciaalzaak Familie Vos: "We zochten naar nieuwe kansen voor het winterseizoen en namen contact op met Thuisbezorgd.nl.

Inmiddels zijn we een e-bike met bezorgkoffer rijker en gingen we 1 november van start met bezorgen van onze (gebakken) visproducten, broodjes en snacks."

"We zijn één van de weinige viswinkels in de wijde omgeving die deze dienst aanbiedt. Een fijn alternatief voor pizza of shoarma, dachten wij zo."

Duurzaam alternatief

Het is ook een duurzaam alternatief. "We rijden met een e-bike in plaats van een bezorgbrommertje", zegt een enthousiaste Joyce. "Tot nu beperken we ons bezorgingsgebied tot Enkhuizen. Dat zijn de postcodes 1601 en 1602, maar uitbreiding in de toekomst sluiten we niet uit."

Elke dag

Alle dagen in de week kan er besteld worden vanaf 12.00 uur, met uitzondering van woensdag. Visspeciaalzaak Familie Vis, Melkmarkt 7 in Enkhuizen.

Meer berichten